mandag 7. februar 2011

I would walk 500 miles...

Vi er nå på sesong 5 av How I met your mother. Han har fremdeles ikke møtt "their mother", vi vet litt, men ikke mye og vi ser spent videre. Hva skal vi gjøre når sesong 5 er over? Må vi snakke sammen?! HJELP! Hehe... :p Morsomste så langt var da Barney satt på slutten av en episode og skrev dagbok på en gammeldags data med musikken til Dr. Doogie. Jeg lo skikkelig godt, mens Kent ikke skjønte noen ting. Han har ikke sett Dr. Doogie! :o Kanskje to grunner?! Nummer en - han er litt ung, nummer to - han har vokst opp med flere kanaler... :p Vi hadde nrk til tv2 kom og så var det bare to kanaler i huset fram til mamma og pappa for litt over 2 år siden kjøpte ny tv med Riks-tv. Kent har vokst opp med flere kanaler og har hatt tilgang på litt flere serier enn oss! :p Husker da jeg flytta til Trondheim og plutselig hadde FIRE kanaler. Det var stort! Hehe... Nå har vi vel 25 og bruker bare noen veldig få av dem. :p Selv med så mange kanaler sitter vi lørdag kveld og sier "Det er INGENTING å se på!"

Kosa oss masse med Vanessa-besøk i helga. Oda og Andreas kjempa om oppmerksomheten til store-kusinen og Oda var spesielt fornøyd med at Vanessa sov i øvrekøya hennes om natta. 6-åringen sovnet med et STORT smil om munnen og kunne nok knapt hatt en bedre helg :)

Nå er det snart klart for ny mastersamling. Vel klart? Ja, ja... Har et par dager til på meg... Bare få sove godt et par netter nå, og lest litt, så skal det gå nå også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar