søndag 20. februar 2011

A lonely and a lonesome traveler

I dag har vi fått gjort masse! Vi har gjort oss ferdig med å rydde klesskapet til Oda (ho har prøvd ALT vi har vært i tvil om var passe eller ikke) og har fått lagt bort 1/3 av klærne der, vi har rydda og vaska ellers i huset, vi har hatt besøk av Stig og Lisa og så bestemte damene seg for å gå en skitur mens gutta var hjemme og vaska gulv. Vi la ut og hadde planlagt å gå i en times tid, men det ble 2 1/2 før vi var hjemme. 2 1/2 time der vi gikk hele tiden og 6-åringen klaga ikke en eneste gang. Vi skravla, sang, tråkka løyper der snøen hadde ødelagt for oss, og hadde det VELDIG trivelig bare oss to! :) Det er ganske luksus å tråkke på seg skia rett utenfor inngangsdøra og gå rett ut i løypenettet som går rundt hele Ottestad! Eneste mor savner er bakker... Greit at det ikke er så mange oppoverbakker, men jammen savner jeg nedoverbakker!! En rekker ikke få fart i bakkene før de er over her og det er litt kjedelig. Ellers var det deilig å være ute, deilig å ha alenetid med Oda, deilig å kjenne sola i ansiktet - bare rett og slett en utrolig fin tur!!

Vi var ganske alene i skiløypene i dag da. Det pleier være så mange ute rundt her, men vi møtte bare mennesker seks ganger og to av gangene var det samme mannen. Han gikk motsatt vei av oss, så vi traff han rett etter vi starta på, og så traff vi han igjen midtveis. "Hei igjen" sa vi begge og gikk videre. Men vi var ikke ensomme likevel, for vi hadde så fint selskap i hverandre.

I morra er det litt ordnedag. Inn til byen for å ordne diverse og så skal vi spise middag hos svigermor. Deilig med vinterferie! Vi skal kose oss SÅNN!!! :D

God ferie til alle som skal ha ferie og god uke til de som ikke har vinterferie...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar