lørdag 23. oktober 2010

When marimba rhythms start to play...

Det er vel ikke noe håp i å få Kent med på å danse på stuegulvet, men kanskje Oda og jeg tar oss en "svingom" i kveld? Lørdagkveld i stua = Skal vi danse og storunge som er oppe senere for å se på sammen med oss. I går hørte vi Sway på Beat for Beat og Oda var stor i øya! "Den har jeg jo hørt på Skal vi danse!"

Lørdag på Ottestad... Mor fikk sove lenge etter våkenatt med sønnen. Kent sto opp og jobba litt fra morgenen av med god "hjelp" fra de to små. Nå har han reist for å se Ham-Kam mens vi tre andre koser oss hjemme. Må til byen etterpå for å ordne litt ting, men ellers er det slappe-av-dag på oss. Vi tre største skal kose oss med hjemmelaga pizza i kveld, men før det er det masse å gjøre i huset - som alltid! Det er jammen stor forskjell på en leilighet på 70 kvm og et hus på 140! Ikke bare er det dobbelt så stor plass inne, men her har vi jo også en stor hage og garasje som vi skal holde litt orden på... Det tar ikke slutt på jobber å gjøre, men vi koser oss veldig i huset vårt også, så det er verdt det! :)

Første året i hus er jo spennende! En må oppleve alle årstidene før en virkelig vet hvordan det er her. Vi har opplevd litt vår (flytta inn i mai), en hel sommer og mye høst nå, men er spente på vinteren. Hvor kaldt blir det i kjelleren? Hvor mye ved kommer vi til å bruke? Hvor skal vi legge snøen når vi måker og hvor kommer vannet til å renne når snøen smelter igjen... Mange ting vi erfarer etterhvert! Oda og jeg gleder oss veldig til snø nå. Kent --- well, not so much! :p Andreas skal snart oppleve sin første vinter, selv om han ikke kommer til å huske stort av det og Oda gleder seg veldig til at lillebror skal oppleve sin første jul! Det blir nok større for henne enn for noen andre! :p

Nå er lillebror våken og sitter og koser med storesøster, men mamma'n får komme seg vekk fra data'n og finne på noe med de to nå. Ha en strålende lørdag alle sammen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar