fredag 24. desember 2010

I wanna wish you a merry christmas...

...eller "I wanna wish you a GERRY Christmas", som Oda hardnakka påsto at det var i fjor! :p

Nå har julefreden senket seg over tre av fire i huset her. Litt småtteri som står igjen i morgen tidlig før gjestene kommer, men nå er det meste gjort. Juletreet pynta og huset også. Ganske så minimalistisk pyntet både tre og hus og det passer vel egentlig oss perfekt. Vi er ikke noe "jålete" til vanlig, så hvorfor skal vi plutselig være det i jula? Vi har vaska og rydda, pynta med det VI synes er koselig å pynte med og synes akkurat nå at huset er akkurat sånn som vi vil ha det. Herlig! :)

Nå hadde jeg egentlig tenkt å skrive et innlegg om det fine kalendernissebrevet Oda skrev, men det får bli i morgen for guttungen våkner oppe...

Håper alle som er innom får en hyggelig julekveld og at dere er sammen med noen dere er glad i - DET er jo det viktigste med jula, spør du meg. Ikke maten, gavene, pyntinga og alt, men å være sammen med mennesker en er glad i og som en trives sammen med. Vi gleder oss til å få gjester i hus i morra og skal kose oss sammen hele gjengen her.

GOD JUL! Nisseklemmer fra nissemor på Ottestad (og sikkert fra nissemorhjelperne også - det er nemlig det de føles som, spesielt Oda og Kent, når vi har sånne "fikse alt-dager" for da kommanderer nissemor de to om å "gjøre ditt og gjøre datt"...)!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar