lørdag 8. januar 2011

Girls just wanna have fun!

Noen ganger er det koselig for jentene i familien å gjøre en ting mens guttene gjør noe helt anna, så i dag har Oda og jeg vært på lekeland sammen med Nina og Vetle mens gutta koste seg hjemme. Først gjorde alle sammen noe helt anna, men det er hemmelig, og vi må bare hviske om det i et par måneder til... Herlig at Oda er blitt så stor at ho holder på hemmeligheter og er med på overraskelser. Det blir så mye morsommere da!! :) I fjor-vinter var ho flinkest av alle flinkinger da ho i en hel måned holdt hemmelig for mormor at vi skulle feire 60-årsdagen hennes med familie og venner. Oda ringte mormor og ba henne med på Wadahl og hadde pugga hva ho skulle si. Jeg husker ikke ordretr, men det var noe med at siden de to var så glad i å dra på hotell sammen, så hadde bestefar og Oda bestemt at vi sju (mormor, bestefar, tante, onkel, mamma, Kent og Oda) skulle feire bursdagen til mormor på Wadahl. Vi skulle spise fin middag, svømme i bassenget, mormor og bestefar skulle ta med Oda på skitur osv. Oda var veldig flink og sa bare det ho skulle og ingenting som kunne avsløre at det var 30 til som skulle komme og være sammen med oss!

Dagen kom og Oda var nok veldig spent, men UTROLIG flink. Vi spurte om ikke ho kunne si at ho måtte på do og spørre mormor om å vente med henne mens vi andre gikk ned til middag og skulle vente på dem i resepsjonen. Da begynte mormor å lukte lunta og spurte Oda "Hva er det dere holder på med nå? Hva er det som skal skje, Oda?" og Oda hadde bare sett vekk og ikke sagt noe, men syntes nok det var litt dårlig gjort av mormor å presse sånn... :p Ho tok med seg mormor ned og der satt alle gjestene og venta.

Beste gaven Oda kunne gi mormor kom litt senere på kvelden da Oda sto på en stol og sang "Tenke på en venn" selv om hun ble veldig sjenert og sang så lavt at bare de aller nærmeste hørte, men mormor satt helt nære og hørte alt og DET var det viktigste. Og mamma gråt... Typisk mamma å gråte, sier Oda! :p Og mormor kan late som så mye ho vil at ho ikke liker å bli markert, men det var en fin kveld og vi så at ho kosa seg! ;)

I ettermiddag har vi begynt med å rydde vekk jula også, og skal gjøre oss ferdig på morgenen i morra og så rydde og vaske litt før Huldugull kommer! <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar