søndag 16. januar 2011

We're back again...

Ble et par dager bloggfri med mastersamlingen gitt. Andreas likte IKKE at mamma var borte så mye og skulle ta igjen mamma-kosetiden på natta, så mamma var LITT sliten. Godt da å kunne sove litt lenger i dag og stå opp til servert frokost! Oda og bestefar har storkosa seg ute på ski i flere timer i dag, Andreas og mormor har trilla tur og Kent og jeg fikk rydda masse i klærne til ungene + litt til mens ungene hadde besteforeldretid. Etterpå spiste vi deilig kyllingmiddag før vi gikk tilbake til å være fire i huset igjen.

Big Bang Theory er slutt... Så langt for oss i alle fall. Vi venter på at sesong 4 skal gis ut og i mellomtiden har vi startet på How I met your mother. Kent synes ikke den er like bra som BBT, men det er gøy. Jeg liker begge serier like godt, i alle fall så langt, men vi gleder oss til BBT sesong 4!

I morra starter vi med gruppeoppgave i ene mastermodulen. Leveres søndag. Nina satt opp uke for uke hele våren i går og tror ho fant fire uker der det ikke er noe fast som skjer, men de bør vek brukes på oppgaveskriving. Gleder meg til 15.juni!!! Hehe!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar