søndag 7. november 2010

Lisa gikk til skolen...

"Kan du spille gitar?" Jo da, jeg kan spille litt gitar... "Kan du Lisa gikk til skolen?" Jo, jeg kan nok den... "Kan du spille den?" Nja... Altså... "Tante, kan du spille Lisa gikk til skolen?" Ok! Hehe, er vel ikke vond å be når jeg får være tante, vel!

Hatt en koselig dag, først med besøk av familie og så med NESTEN overraskelsesbesøk av gode venner hjemmefra som stakk nesa inn døra på tur hjem fra Oslo. Koselig med masse folk innom - sånn skulle vi hatt det bestandig! :)

Nå er det innspurt på oppgave i kveld og innlevering før midnatt og så er det i gang med ny uke - det går så fort! Det går jammen fort til jul også, så burde vel kanskje begynne å tenke litt på julegaver og sånn, men... Desember blir jo hektisk nok med to ukeslange hjemmeeksamener + en muntlig eksamen så hadde vært godt å komme i gang, men det var det med skippertaksmennesket meg da. Det går igjen på alle områder det. Utsette alt som kan utsettes helt til det ikke kan utsettes lenger... Oppgaven kan ikke utsettes lenger nå da, så den må avsluttes i kveld. En LITEN pause for å se Maestro må vel være lov, men ellers blir det skriving hele kvelden. Må bare få de to klumpene i seng først. God søndag!! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar