søndag 21. november 2010

You say potato...

I dag har vi hatt NYDELIG middag! Biff med hasselback-poteter, grønnsaker og bernaise-saus. Aldri laget hasselback før, men det ble såååå godt! Krydra med masse pepper, hvitløk og dill og det ble virkelig godt, if I may say so... Oda er ikke begeistret for biff, men spiste poteter og grønnsaker og noen biff-biter, Kent spiste sin egen biff og resten av Oda sin, 5 (!!!) poteter, masse grønnsaker og saus, så det falt nok i smak med han også! :p

Hatt koselig besøk av broren til Kent med familie i dag. Vi sees jo alt for sjelden til at det er et kvarter mellom, men sånn er det med travle folk! ;) Er ikke vi opptatt, er de opptatt, men nå fikk vi jammen klemt inn et par timer sammen! :) Bakte makronsnurrer til de kom.

Til helgen er det siste mastersamling for semesteret og så følger tre eksamener. I morra er det 4 uker til ferien starter for studenten og tirsdag er det 4 uker til Oda og Kent følger etter. Gleder meg!!! :)

Nå slapper vi av med en litt merkelig tv-serie. Blir nok tidlig kveld på meg. Kos dere med siste rest av helgen og husk konkurransen. Fire dager igjen!! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar