tirsdag 2. november 2010

The water is wide, I can't cross o'er...

I alle fall kan ikke Oda det enda, men vi får se etter i kveld om ho blir ENDA flinkere til å svømme og blir enda tøffere til å svømme uten at mamma "holder hestehalen". Tirsdagskveldene er skikkelig kosekveld for Oda og mamma. Det er så fint å ha en aktivitet som er VÅR og som ikke lillebror tar del i. Da kan jeg konsentrere meg bare om henne uten å bli forstyrra av en lillebror som ikke skjønner enda at noen ganger trenger storesøster å ha mamma i fred. Fint for Andreas og pappa'n å ha guttetid også, så det er supert for alle sammen! :) Vi gleder oss til å ta med oss mormor og bestefar på bading en gang for å vise hvor flink Oda har blitt også. De kommer til å bli SÅ imponert!! Oda svømmer jo mye bedre enn bestefar - i alle fall langs vannflaten, så det er nok stas å få vise fram! ;)

Etter svømminga i kveld, reiser Kent til mamma'n sin siden de skal reise til Oslo tidlig i morra der ho skal opereres. Da blir det fest i "stor-båten" i natt kan dere tro. Oda har snakka om i flere dager at da skal ho sove hos Andreas og mamma - vi gleder oss!! :) (Nå høres det ut som om vi koser oss mer uten Kent enn når han er her - det er ikke sånn altså. Vi bare koser oss med å ha overnattingsgjest i stor-båten innimellom og det blir litt trangt hvis vi er alle fire...)

Ha en fin tirsdagskveld alle sammen! :) (Her om dagen hadde bloggen 122 lesere på en dag! Jeg ble helt overveldet her!! Koselig at så mange er innom!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar